Interbyte hoofdafbeelding - missie

Interbyte

Interbyte is een onafhankelijk, privaat, Belgisch ICT-bedrijf. De belangrijkste domeinen van ons dienstenportfolio zijn ICT-infrastructuur, cybersecurity, ontwikkeling en professionele diensten. We leveren onze diensten in een B2B-model aan een breed scala aan bedrijven in de corporate en de KMO-markt. Onze klanten situeren zich in de sectoren industrie, telecommunicatie, financiën, gezondheidszorg en de overheid.

Missie

Het vergroten van uw succes en productiviteit door een geïntegreerde en effectieve portfolio van oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie.

We maximaliseren de waarde van uw ICT oplossingen door ze naadloos te aligneren met uw behoeften. Als uw voornaamste ICT partner zoeken we naar een nauwe samenwerking om uw activiteiten te ondersteunen, want uw groei resulteert in onze groei.

We bieden zorgvuldig geselecteerde producten en een breed scala aan standaard- en klantspecifieke diensten om dit doel te bereiken. Onze ervaren medewerkers beschikken over een sterke en voortdurend evoluerende set van vaardigheden.

We stellen onze klant centraal bij alles wat we doen. We streven naar eerlijkheid, eerlijkheid, integriteit en milieubewustzijn.

We omarmen innovatie en zijn sterk toegewijd om te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. We streven ernaar de juiste kwaliteit te leveren door gebruik te maken van de beste praktijken van onze branche. Om onze activiteiten te ondersteunen, sluiten we strategische partnerschappen met leveranciers, distributeurs en leveranciers.

We zijn goede burgers, behandelen onze medewerkers fair en met waardigheid en beheren natuurlijke hulpbronnen op een verantwoorde manier. We zijn gepassioneerd gericht op bedrijfsresultaten en klantensucces.

Het resultaat is dat we waarde creëren voor onze klanten, onze investeerders, onze medewerkers en onze partners. Onze tevreden klanten variëren van kleine KMO's tot grote multinationals.

Geschiedenis

Interbyte werd in 1994 opgericht als adviesbureau met de meeste activiteiten op het gebied van server- en pc-beheer voor grote bedrijven. Enkele jaren later werden E-mail, netwerken, database-ontwikkeling en -onderhoud, applicatie-ontwikkeling op het Windows-platform en webontwikkeling toegevoegd aan het protfolio.

In 1997 ontstond de behoefte om het steeds groter wordende aantal projecten op een gestructureerde en georganiseerde manier af te handelen, daarom besloot Interbyte de projectmanagementrichtlijnen zoals vastgelegd door PMI voor onze externe projecten te implementeren. De Prince2-methoden worden gebruikt voor het beheer van interne projecten en voor softwareontwikkeling.

Om alle lagen van het OSI-netwerkmodel te bestrijken, vooral als het gaat om TCP / IP en de bijbehorende toepassingen, besloot Interbyte in 2001 om deze unieke ervaring en praktijk te gebruiken om een ​​nieuwe reeks diensten op te zetten, de managed services.

Interbyte heeft in 2006 de Interbyte E-mail Laundry gelanceerd. Deze service verwerkt de e-mail van de klant, waarbij alle virussen, inclusief zero-day virussen, worden verwijderd en de meeste ongevraagde e-mail wordt verwijderd.

Sinds 2006 is Interbyte continu bezig met innoveren en uitbreiden van haar zakelijke portfolio. In 2015 lanceerde Interbyte een eigen reeks cloud-oplossingen. Een van onze unieke verkoopargumenten is dat we erin slagen de best practices en methoden van van grote bedrijven toe te passen in kleine en middelgrote ondernemingen, wat resulteert in een ongeziene kwaliteit en efficiëntie.